Aveti intrebari? Avem raspunsuri.

1. De ce sa apelez la serviiciile firmei dumneavoastra?
Exista sute de motive pentru care ar trebui sa apelati la noi. In primul rand suntem primii din Vaslui cu o experienta de peste 10 ani in montarea si vanzarea de sisteme pentru acoperisuri. Calitatea, garantia si satisfactia clientului sunt pe primul loc pentru noi.

2. Ce culoare sa aleg pentru acoperisul meu?
Pentru a alege culoarea puteti utiliza Configurator Acoperis din partea dreapta sus. Selectati modelul si culoarea tiglei metalice, culoarea sistemului de scurgere si culoarea fatadei casei pentru a vedea care vi se potriveste.

3. Care sunt costurile unui acoperis?
Contactati-ne telefonic si un specialist al companiei noastre se va deplasa pentru a face masuratori si un calcul exact al acoperisului. Costurile unui acoperis pot varia in fuctie de suprafata de acoperire.

4. Inlocuiti si acoperisuri vechi din tabla zincata, azbest sau sindrila?
Da ne ocupam si de renovarea acoperisurilor vechi prin schimbarea tablei zincate, azbestului sau sindrilei cu tabla tip tigla. In functie rezistenta structurii acoperisurlui, de calitatea tablei vechi sau a sindrilei, tabla tip tigla se poate monta si peste acestea efectuand inainte reparatiile necesare.

5. Ce lungime are tabla pe care o vindeti?
Lungimea nu este una standard, ea variaza in functie de acoperisul dvs. De exemplu aveti o lungime din coama pana in streasina de 3.65 , coala de tabla va avea exact 3.65 m.

6. Cat dureaza montarea unui acoperis?
Montarea unui acoperis din tigla metalica poate dura de la 2 zile la 2-3 saptamani in fuctie de dimensiunile proiectului. Ex. Un acoperis de 200 mp dureaza aprox. 4 zile.